Vastaanotto

Vastaanottoni sijaitsee piharakennuksessa maalaismaisemissa. Vanha hirsirunko huokuu rauhallisuutta ja levollisuutta, sillä on jo rentouttava vaikutus itsessään!

Tavoitteesta riippuen käyntejä kannattaa varata 3-5 kertaa, viikon välein.

Ensimmänen käynti kestää n. 1,5 tuntia, seuraavat kerrat kestävät 60 min.

Myös etänä onnistuu hyvin, tiettyihin aiheisiin.


Hinnat:

Hypnoterapia-asiakkaat:

3 käynnin paketti 240 € (sis. alv 24%)

5 käynnin paketti 390 € (sis.alv 24%)

Mahdollisuus myös kertaterapiaan, 85 € (sis.alv)

Urheiluvalmennus: säännolliset tapaamiset esim. kerran kk tai tarpeen mukaan. Hinta neuvotellaan yksilöllisesti.

Tupakoinnin lopetus: 2 käyntiä yhteensä 290€ (sis.alv)


Mitä siellä oikein tapahtuu?

Ensimmäisellä kerralla kartoitamme tilanteen, selvitämme taustaa ja perusterveydentilaa. Teemme suunnitelman tavoitteen mukaiseksi. Lopuksi teemme rentoutusharjoituksen ja vahvistavan hypnoosin. Saat myös rentoutusäänitteen, jota voit kuunnella tarvittaessa. Hypnoosin lisäksi itsehoito on todella tärkeää.

Seuraavia kertoja varten olen valmistanut keskustelujemme pohjalta suggestioita, joita annan hypnoosin aikana. Kaikki suggestiot ovat aina positiivisia, ja sinun parhaaksesi. Tavoitteet saavutetaan hyvän kautta, ja suggestiot ovat aina linjassa oman arvomaailmasi kanssa. Hypnoterapiaan liittyy aina myös keskustelua, edistymisen seurantaa ja pieniä käytännöllisiä kotitehtäviä.

Käyntikertojen määrä on varsin maltillinen, sillä hypnoterapian yksi tavoite onkin saada pysyvä muutos aikaan, jonka jälkeen osaat itsenäisesti ratkaista eteen tulevia tilanteita. Opit rauhoittamaan ja rentouttamaan itsesi aina, kun haluat."Osallistuin omiin syöpähoitoihini aktiivisesti tekemällä paljon mentaaliharjoituksia.

Kestin pahaa oloa, kipua ja sairautta paremmin, kun pystyin itse vaikuttamaan omaan mieleeni.

Hypnoterapiassa sain käsiteltyä myös syövän uusimispelkoa.

Kokemukseni mukaan ihmiset haluavat tehdä kaikkensa parantuakseen. He haluavat vaikuttaa paranemisprosessiin itse aktiivisesti hakemalla apua ruokavaliosta, täydentävistä hoidoista ja mentaalivalmennuksesta."Katso palvelu- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste tästä.