Vastaanotto

Vastaanottoni sijaitsee piharakennuksessa maalaismaisemissa. Vanha hirsirunko huokuu rauhallisuutta ja levollisuutta, sillä on jo rentouttava vaikutus itsessään!

Tavoitteesta riippuen käyntejä kannattaa varata 3-5 kertaa, viikon välein.

Ensimmänen käynti kestää n. 1,5 tuntia, seuraavat kerrat kestävät 60 min.

Myös etänä onnistuu hyvin, tiettyihin aiheisiin.


Hinnat:

Hypnoterapia-asiakkaat:

Ensimmäinen käynti 1,5 h 92 € (sis. alv 24%)

Jatkokäynti n. 1 h 86 € (sis.alv 24%)

-tämän voit varata ensimmäisen käynnin jälkeen


Urheiluvalmennus: säännolliset tapaamiset esim. kerran kk tai tarpeen mukaan. Hinta neuvotellaan yksilöllisesti.

Tupakoinnin lopetus: 2 käyntiä yhteensä 290€ (sis.alv)


Mitä siellä oikein tapahtuu?

Ensimmäisellä kerralla kartoitamme tilanteen, selvitämme taustaa ja perusterveydentilaa. Teemme suunnitelman tavoitteen mukaiseksi. Lopuksi teemme rentoutusharjoituksen ja vahvistavan hypnoosin. Saat myös rentoutusäänitteen, jota voit kuunnella tarvittaessa. Hypnoosin lisäksi itsehoito on todella tärkeää.

Seuraavia kertoja varten olen valmistanut keskustelujemme pohjalta suggestioita, joita annan hypnoosin aikana. Kaikki suggestiot ovat aina positiivisia, ja sinun parhaaksesi. Tavoitteet saavutetaan hyvän kautta, ja suggestiot ovat aina linjassa oman arvomaailmasi kanssa. Hypnoterapiaan liittyy aina myös keskustelua, edistymisen seurantaa ja pieniä käytännöllisiä kotitehtäviä.

Käyntikertojen määrä on varsin maltillinen, sillä hypnoterapian yksi tavoite onkin saada pysyvä muutos aikaan, jonka jälkeen osaat itsenäisesti ratkaista eteen tulevia tilanteita. Opit rauhoittamaan ja rentouttamaan itsesi aina, kun haluat.Palveluehdot

Hypnoterapiapalvelut ovat luottamuksellista eikä niistä raportoida kolmansille osapuolille ilman asiakkaan suostumusta.

Työskentely on vuorovaikutteista yhteistyötä, jossa käytetään jatkuvanreflektoinnin ja palautteen periaatetta.

Asiakkaalla on oikeus keskeyttää työskentely koska tahansa.

Myös terapeutilla on oikeus keskeyttää työskentely, mikäli hänen ammatillisen arvionsa mukaan joku toinen taho voisi auttaa asiakasta paremmin. Hypnoterapia ei ole sopivin hoitomuoto psykiatrisissa sairauksissa, esim. skitsofrenia, psyykoosi ja vakava masennus, jossa on kohonnut itsemurhan riski.

Peruutukset

Peruutukset ja muutokset tulee tehdä puhelimitse, sähköpostilla tai viestillä viimeistään 24 tuntia ennen varattua aikaa. Alle 24 tunnin aikana tehdyistä peruutuksista veloitetaan 50% varatun ajan hinnasta. Äkillisistä sairastumisista johtuvista peruutuksista ei laskuteta, tulethan vain terveenä vastaanotolle

"Osallistuin omiin syöpähoitoihini aktiivisesti tekemällä paljon mentaaliharjoituksia.

Kestin pahaa oloa, kipua ja sairautta paremmin, kun pystyin itse vaikuttamaan omaan mieleeni.

Hypnoterapiassa sain käsiteltyä myös syövän uusimispelkoa.

Kokemukseni mukaan ihmiset haluavat tehdä kaikkensa parantuakseen. He haluavat vaikuttaa paranemisprosessiin itse aktiivisesti hakemalla apua ruokavaliosta, täydentävistä hoidoista ja mentaalivalmennuksesta."Katso palvelu- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste tästä.