Vastaanotto

Vastaanottoni sijaitsee piharakennuksessa maalaismaisemissa. Vanha hirsirunko huokuu rauhallisuutta ja levollisuutta, sillä on jo rentouttava vaikutus itsessään!

Tavoitteesta riippuen käyntejä kannattaa varata 3-5 kertaa, viikon välein.

Ensimmänen käynti kestää n. 1,5 tuntia, seuraavat kerrat kestävät 60 min.

Myös etänä onnistuu hyvin, tiettyihin aiheisiin.


Hinnat:

Hypnoterapia-asiakkaat:

3 käynnin paketti 240 € (sis. alv 24%)

5 käynnin paketti 390 € (sis.alv 24%)

Mahdollisuus myös kertaterapiaan, 85 € (sis.alv)

Urheiluvalmennus: säännolliset tapaamiset esim. kerran kk tai tarpeen mukaan. Hinta neuvotellaan yksilöllisesti.

Tupakoinnin lopetus: 2 käyntiä yhteensä 290€ (sis.alv)


Mitä siellä oikein tapahtuu?

Ensimmäisellä kerralla kartoitamme tilanteen, selvitämme taustaa ja perusterveydentilaa. Teemme suunnitelman tavoitteen mukaiseksi. Lopuksi teemme rentoutusharjoituksen ja vahvistavan hypnoosin. Saat myös rentoutusäänitteen, jota voit kuunnella tarvittaessa. Hypnoosin lisäksi itsehoito on todella tärkeää.

Seuraavia kertoja varten olen valmistanut keskustelujemme pohjalta suggestioita, joita annan hypnoosin aikana. Kaikki suggestiot ovat aina positiivisia, ja sinun parhaaksesi. Tavoitteet saavutetaan hyvän kautta, ja suggestiot ovat aina linjassa oman arvomaailmasi kanssa. Hypnoterapiaan liittyy aina myös keskustelua, edistymisen seurantaa ja pieniä käytännöllisiä kotitehtäviä.

Käyntikertojen määrä on varsin maltillinen, sillä hypnoterapian yksi tavoite onkin saada pysyvä muutos aikaan, jonka jälkeen osaat itsenäisesti ratkaista eteen tulevia tilanteita. Opit rauhoittamaan ja rentouttamaan itsesi aina, kun haluat."Osallistuin omiin syöpähoitoihini aktiivisesti tekemällä paljon mentaaliharjoituksia.

Kestin pahaa oloa, kipua ja sairautta paremmin, kun pystyin itse vaikuttamaan omaan mieleeni.

Hypnoterapiassa sain käsiteltyä myös syövän uusimispelkoa.

Kokemukseni mukaan ihmiset haluavat tehdä kaikkensa parantuakseen. He haluavat vaikuttaa paranemisprosessiin itse aktiivisesti hakemalla apua ruokavaliosta, täydentävistä hoidoista ja mentaalivalmennuksesta."


Asiakaskokemuksia

Apua päätöksentekoon:

"Meidän valmennuksien myötä opin itsestäni valtavan paljon! Kysyit, mitä hyötyä tästä on ollut minulle, niin ensimmäisenä tulee mieleen oman pään selkeytys ja päätöksien tekeminen! Uskallan nyt luottaa itseeni ja omiin päätöksiini aiempaa enemmän. Kiitos Sanna, ja onneksi valmennukset jatkuvat!"

Asiakas


Hypnoosilla rentoutta:

" Olen aina ollut kova treenaamaan ja urheilen tosissani. Minulle on ollut vaikeaa rentoutua ja palautua, ja olin tottunut painamaan vielä kovempaa, jos huomasin väsyväni. Jotenkin oli pakko treenata fysiikkaa, vaikka oikeasti olisin tarvinnut lepoa. Sannan kanssa harjoiteltiin rentoutumista, ja hypnoosissa kaikki negatiiviset ajatuksetkin alkoivat vaihtua parempiin. Nyt uskallan levätä, ja huomaan miten rentoutuminen palauttaa kehoa, vahvistaa ja tuntuu superhyvältä! Treenit on parantuneet ja odotan kisakauden alkua!"

Valmennettava


Kilpailutilanne:

"Hevonen tuntui verryttelyssä omituiselta ja vaikealta, ehdin jo miettiä miten tästä selvitään. Sitten muistin, mitä ollaan harjoiteltu! Muistin hengittää, rauhoittaa itseni ja keskittyä! Uskalsin alkaa ratsastaa, ja kisat meni huipusti! Kiitti sulle taas, Sanna!"

Ratsastaja-valmennettava


IBS:n hoito hypnoosilla:

"Vatsani on temppuillut koko aikuisikäni, ja ystäväni suosituksesta päätin kokeilla hypnoterapiaa. Jo ensimmäinen kerta helpotti oireitani, en ihan tajua mitä tapahtui, mutta ei sen väliä kunhan hoito auttoi! Olen muutenkin huomannut erilaista suhtautumistapaa ajattelussani, minusta on tullut rauhallisempi ja levollisempi. Myös puolisoni on huomannut muutokset. Kiitos Sanna!"

Asiakas


Tupakoinnin lopetus:

"Olin kokeillut jo kaikkia keinoja lopettaa röökin poltto. Halusin siitä eroon, ja mua ärsytti tosi paljon se polttaminen. Hävettikin. Kaverini suositteli hypnoosia, ja ajattelin että miksikäs ei? Kaksi kertaa hypnoosia riitti, eikä mun ole sen jälkeen tehnyt mieli röökiä! Ihan voittaja-olo!"

Mies 39 v.


Työstressi:

"Minulla oli vaikea elämäntilanne, työ ahdisti, vaikka tiesin että siitä pitäisi olla kiitollinen. Elämässä oli vaan pakkoja ja suorittamista, ja hain apua hypnoterapiasta. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen aloin nähdä tilanteessani valintoja ja mahdollisuuksia, ahdistus helpotti. Kävin Sannan luona kolme kertaa, ja vaikka ulkoisesti mikään ei muuttunut elämässäni, sisäisesti kaikki muuttui! Kiitos Sanna!"

Mies 36 v.


Stressinhallinta:

" Olin Sanna Ekin hoidettavana joulukuussa 2019 kolme kertaa viikon välein. Minulle tehtiin ensimmäisellä kerralla tilannekartoitus. Kartoituksessa selvitettiin sen hetkinen terveyden tilanteeni, mahdolliset allergiat ja samalla pohdittiin yhdessä hoitosuunnitelmaa.

Sannalla on aivan mahtavat tilat pitää vastaanottoa. Huone oli kotoisa ja rauhallinen. Hyvä turvallinen tila ja Sannan tapa keskustella asioista tekivät hoitokerroista miellyttäviä. Tuntui, että hän on aidosti kiinnostunut ja miettii parasta mahdollista hoitokeinoa asiakkaalle.

Minulla ei ollut ennakko-odotuksia. Tiedän suhtautuvani varsin ristiriitaisin tuntein hypnoosia kohtaan. Huomasin kuitenkin, että Sanna sai minut vakuuttuneeksi, ettei minulla ole mitään hätää.

Vaivuin yllättävän hyvin tilaan, jonka oletan olleen hypnoottinen. En ole aikaisemmin ollut tämmöisessä hoidossa, niin minulla ei ole vertailupohjaa. Muut äänet hävisivät. Kuulin ainoastaan Sannan puheen. Hoitokertojen jälkeen olen huomannut, että olen rauhallisempi ja en ehkä panikoi samalla tavalla, jos tilanteet muuttuvat ja aikataulut tai aikeet menevät mönkään."

Nainen, 52 v.Unettomuus:

" Olin kärsinyt unettomuudesta jo pitkään, tarkemmin sanottuna aamuyön valvomisesta oli tullut tapa. Kävin Sannan hoidoissa kolme kertaa, ja olen kuunnellut säännöllisesti nauhoitetta, minkä hän antoi. Nukun paljon paremmin, enkä enää pelkää aamuyön heräämistä, vaan nukahdan uudelleen. Opin rentouttamaan itseni."

Mies, 47 v.

Painonhallinta:

" Sanna on sydämellinen, rauhallinen ja luottamusta herättävä henkilö! Tuntuu luontevalta ja hyvältä toimia hänen ohjeidensa mukaan. Hän kertoo mitä hän tekee, mistä puhuu, jonka jälkeen rentoutuminen on helppoa.

En ollut koskaan käynyt minkäänlaisessa terapiassa, ja olen kokenut tämän hyvin positiivisena ja kannustavana asiana! Sanna etenee rauhallisesti. Tuntuu siltä, että hän tarkoittaa kaikkea sitä mitä sanoo ja hän puhuu juuri minulle! Sanna huolehtii, etten nukahda tai ettei rentoutuminen ole liian syvää. Olen hidas hengittäjä, myöhästyn yleensä kaikissa rentoutuksissa juuri niissä pitkissä hengityksissä, tässäkin Sanna huolehtii, että ehdin viedä hengitykseni loppuun asti, kiitos siitä!Hypnoterapia on hieno tapa käsitellä vaikeita tai ikäviäkin asioita.

Sannalla on ihana tila, joka tuntuu siltä, kuin
se olisi tehty tätä asiaa varten. Mummon kammari, jossa huolet voi heittää
pois, ja vain rentoutua! Kiitos ihanalle Sannalle! Olet luotettava ja todella
ystävällinen! Teet sitä mitä sydämessäsi näet tehtäväksi ja sen todella
huomaa!"

Nainen 57 v


" Käyntien alkuperäisenä tarkoituksena oli saada apua painonhallintaan. Jo parin käynnin jälkeen tuntui siltä, että pystyin tekemään parempia valintoja ruuan suhteen ja hillitsemään herkkujen ylenmääräistä syöntiä.

Suurin hyöty kuitenkin käynneistä oli se, että olen oppinut ajattelemaan itsestäni positiivisemmin ja ehkä olemaan myös armollisempi itselleni. Sinä riität- sanonta on jäänyt "elämään".

Käynnin jälkeen oli aina rentoutunt ja hyvä olo, rauhallinen ja turvallinen ilmapiiri sai tämän aikaan. Kiitos! "

Nainen 42 v.

Kynsien pureskelu:

" Sanna Ek on valloittava hypnoosin antaja, hän tutustuu asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti ja osaa ehdottaa erityyppisiä harjoitteita hypnoosin tarpeen huomioiden. Sekä lähi-että etäkontaktissa läsnäolon ja positiivisen kannustavan hengen aistii hyvin.
Vastaanottotilana toimiva saunatorppa on mahtava tila rentoutua ja saada
hypnoosia. Puhelimitse tapahtuva etähypnoosi on minun kohdalla toiminut hyvin, atk-taitoni ja -varusteet kun eivät ole ihan nykypäivän tasolla. Sanna Ek on innostunut työstään ja seuraa asiakkaan "tilaa". Lämmin suositus!"

Nainen 44 v.Katso palvelu- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste tästä.