Vastaanotto

Vastaanottoni sijaitsee piharakennuksessa maalaismaisemissa. Vanha hirsirunko huokuu rauhallisuutta ja levollisuutta, sillä on jo rentouttava vaikutus itsessään!

Tavoitteesta riippuen käyntejä kannattaa varata 3-5 kertaa, viikon välein.

Ensimmänen käynti kestää n. 1,5 tuntia, seuraavat kerrat kestävät 60 min.


Hinta: 75 €/ käyntikerta.

Tupakoinnin lopetus: 2 käyntiä yhteensä 195€


Mitä siellä oikein tapahtuu?

Ensimmäisellä kerralla kartoitamme tilanteen, selvitämme taustaa ja perusterveydentilaa. Teemme suunnitelman tavoitteen mukaiseksi. Lopuksi teemme rentoutusharjoituksen ja vahvistavan hypnoosin. Saat myös rentoutusäänitteen, jota voit kuunnella tarvittaessa. Hypnoosin lisäksi itsehoito on todella tärkeää.

Seuraavia kertoja varten olen valmistanut keskustelujemme pohjalta suggestioita, joita annan hypnoosin aikana. Kaikki suggestiot ovat aina positiivisia, ja sinun parhaaksesi. Tavoitteet saavutetaan hyvän kautta, ja suggestiot ovat aina linjassa oman arvomaailmasi kanssa. Hypnoterapiaan liittyy aina myös keskustelua, edistymisen seurantaa ja pieniä käytännöllisiä kotitehtäviä.

Käyntikertojen määrä on varsin maltillinen, sillä hypnoterapian yksi tavoite onkin saada pysyvä muutos aikaan, jonka jälkeen osaat itsenäisesti ratkaista eteen tulevia tilanteita. Opit rauhoittamaan ja rentouttamaan itsesi aina, kun haluat."Osallistuin omiin syöpähoitoihini aktiivisesti tekemällä paljon mentaaliharjoituksia.

Kestin pahaa oloa, kipua ja sairautta paremmin, kun pystyin itse vaikuttamaan omaan mieleeni.

Hypnoterapiassa sain käsiteltyä myös syövän uusimispelkoa.

Kokemukseni mukaan ihmiset haluavat tehdä kaikkensa parantuakseen. He haluavat vaikuttaa paranemisprosessiin itse aktiivisesti hakemalla apua ruokavaliosta, täydentävistä hoidoista ja mentaalivalmennuksesta."

Halutessasi voimme tehdä alkukartoituksen omassa metsässäni kävellen.

Metsällä on maadoittava vaikutus, ja pieni lenkki sekä virkistää että rauhoittaa mieltä.

Kävellessä on luontevaa keskustella tavoitteista ja toiveista.
Katso palvelu- ja peruutusehdot sekä tietosuojaseloste tästä.