Asiakaskokemuksia:

Kilpailujännitys:

"Oivalsin valmennuksen aikana, että voin itse vaikuttaa jännityksen määrään, se ei enää lamaannuta minua. Jännitys muuttui ajatuksissani hyväksi asiaksi, saan siitä nykyään voimaa ja extrabuustia suoritukseen. Osaan ajatella hyödyllisiä ja kannustavia ajatuksia sen sijaan, että entiset uhkakuvat pyörivät päässäni. Toki se ei aina ole helppoa, ja huomaan että paineessa joudun tsemppaamaan todella paljon, että onnistun tässä. Hienoa on se, että nyt tiedän, miten harjoittelen tätäkin taitoa."

-Urheilija


Hypnoosilla rentoutta:

"Olen aina ollut kova treenaamaan ja urheilen tosissani. Minulle on ollut vaikeaa rentotuua ja palautua, ja olin tottunut painamaan vieläkin kovempaa, jos huomasin väsyväni. Jotenkin oli pakko treenata fysiikkaa, vaikka oikeasti olisin tarvinnut lepoa. Sannan kanssa harjoiteltiin rentoutumista, ja hypnoosissa kaikki negatiiviset ajatuksetkin alkoivat vaihtua parempiin. Nyt uskallan levätä, ja huomaan miten rentoutuminen palauttaa kehoa, vahvistaa ja tuntuu superhyvältä! Treenit ovat parantuneet, ja odotan kisakauden alkua!"

-Urheilija


Kilpailutilanne:

"Hevonen tuntui verryttelyssä omituiselta ja vaikealta, ehdin jo miettiä miten tästä selvitään. Sitten muistin, mitä ollaan harjoiteltu! Muistin hengittää, rauhoittaa itseni ja keskittyä! Uskalsin alkaa ratsastaa, ja kisat meni huipusti! Kiitti sulle taas, Sanna!"

-Ratsastaja-valmennettava


Leikkaukseen valmistautuminen:

"Minulla oli edessäni suuri leikkaus, jonka toipumisen olin kuullut olevan kivuliasta. Heräsin leikkauspäätöksen jälkeen usein öisin vatvovaan tulevaa operaatiota ja siitä toipumista etukäteen. Olin välillä todella peloissani tulevasta.

Tämä oli isoin syy hakeutua Sannan vastaanotolle. Olin kuullut, että hän auttaa työssään myös leikkaukseen valmistautuvia. Tapasimme ensimmäistä kertaa noin neljä kuukautta ennen leikkausta. Kävimme aluksi läpi pelkojani ja vaikka se ensin jännitti, tuntui lopulta tosi hyvältä puhua ääneen kaikesta siitä, mitä ajattelin muutenkin mielessä taustalla. Nukuin ensimmäisen tapaamisemme jälkeen kokonaisen yön ensimmäistä kertaa viikkokausiin. Seuraavien tapaamisten kuluessa huolet hälvenivät ja mitä lähemmäs leikkausta mentiin, sitä enemmän aloin odottaa sitä pelon sijasta uteliaisuudella.

Sannan kanssa oli mahtava myös miettiä, mitä hyvää leikkauksesta
seuraisi. Tiesin, että se
parantaisi fyysistä toimintakykyäni ja leikkauksesta seuraisi paljon hyvää. Oli tosi helpottavaa, että pystyin alkaa katsomaan pidemmälle tulevaisuuteen, ei pelkästään leikkauspäivään tai akuuttiin kipuun.

Sain Sannalta monta ihanaa äänitettä kuunneltavakseni, ja ne selvästi ohjasivat myös ajatuksiani positiiviseen suuntaan. Kuuntelin niitä myös leikkaussalissa. Selkäpuudutteen laittaminen oli pelottanut minua ja olimme valmistautuneet tähän yhdessä. Lopulta olin niin rento kun puudutetta laitettiin, etten tuntenut sitä ollenkaan! Uskomattominta kuitenkin oli, etten myöskään leikkauksen jälkeen kokenut juurikaan kipua. Hankaluutta ja liikkumisen epävarmuutta kyllä oli, mutta suhtauduin siihen avoimesti ja jopa huumorilla. Aina, jos meinasin alkaa pelätä liikkumista tai huomasin kivun yltyvän, käytin yhdessä opettelemiamme ankkureita rentouttaakseni koko kehoni ja auttaakseni kehon omia endorfiineja virtaamaan. Tämä vaikutti tosi paljon siihen mitä tunsin! Luovuin vahvoista kipulääkkeistä toisena päivänä ja kaikesta lääkityksestä neljäntenä päivänä.

Kun leikkauspäivä koitti, olin siihen 100% valmis. Olin miettinyt Sannan kanssa etukäteen, miten suhtaudun mahdollisiin haasteisiin. Tunsin, että olen turvassa, miten tahansa leikkaus ja toipuminen etenivät. Voi olla, että se vaikutti asiaan, sillä mitään haasteita ei missään vaiheessa tullut, vaan toipuminen sujui erinomaisesti. Keskityimme valmennuksessa kivun ja ajatusten työstämisen lisäksi palautumiseen ja mm. vastustuskykyyn, minkä uskon osaltaan vaikuttaneen myös. Iso kiitos Sanna vielä kerran, että olit tukenani ja teit tästä isosta leikkauksesta minulle kannattelevan ja hyvän kokemuksen. Tunteeni ja ajatukseni muuttuivat täysin valmennuksen myötä, eikä tarvinnut stressissä ja huolessa odotella leikkausta.

Suosittelenkin valmennusta tosi lämpimästi kaikille leikkaukseen menijöille, jotka haluavat odotella tulevaa rauhallisin mielin ja auttaa kehoa toipumaan mahdollisimman hyvin."

- Niina Korhonen


Hammaslääkäripelkoon:

"Viivyttelin hammaslääkäriin menoa, mutta sitten kipu tuli niin sietämättömäksi että oli pakko varata aika. Sain hypnoterapiasta apua pelkooni, en oikein osaa sanoa mitä tapahtui. Ensimmäistä kertaa pitkään aikaan hammaslääkärissä käynti ei ollut ylivoimaista, vaan tuntui jopa aika ookoolta. Vaimokin ihmetteli!"

- Asiakas

Apua päätöksentekoon:

"Meidän valmennuksien myötä opin itsestäni valtavan paljon! Kysyit, mitä hyötyä tästä on ollut minulle, niin ensimmäisenä tulee mieleen oman pään selkeytys ja päätöksien tekeminen! Uskallan nyt luottaa itseeni ja omiin päätöksiini aiempaa enemmän. Kiitos Sanna, ja onneksi valmennukset jatkuvat!"

-Valmennettava


Tupakoinnin lopetus:

"Olin kokeillut jo kaikkia keinoja lopettaa röökin poltto. Halusin siitä eroon, ja mua ärsytti tosi paljon se polttaminen. Hävettikin. Kaverini suositteli hypnoosia, ja ajattelin että miksikäs ei? Kaksi kertaa hypnoosia riitti, eikä mun ole sen jälkeen tehnyt mieli röökiä! Ihan voittaja-olo!"

-Mies 39 v.


Työstressi:

"Minulla oli vaikea elämäntilanne, työ ahdisti, vaikka tiesin että siitä pitäisi olla kiitollinen. Elämässä oli vaan pakkoja ja suorittamista, ja hain apua hypnoterapiasta. Jo ensimmäisen käynnin jälkeen aloin nähdä tilanteessani valintoja ja mahdollisuuksia, ahdistus helpotti. Kävin Sannan luona kolme kertaa, ja vaikka ulkoisesti mikään ei muuttunut elämässäni, sisäisesti kaikki muuttui! Kiitos Sanna!"

-Mies 36 v.


Elämänhallinta:

"Olen korkeasti koulutettu ja teen töitä isossa asiantuntijaorganisaatiossa. Olen tottunut ratkomaan ongelmia ja tilanteita hyvällä menestyksellä, ja minulle onkin ollut suoranainen ihme, etten ole saanut vietyä omaa elämääni haluamaani suuntaan, paitsi töissä. Tuntuu, että olen sabotoinut parisuhteitani ja laiminlyönyt itseäni. Vasta hypnoterapiassa oivalsin, että kaikki asiat eivät ole järjen tasolla ratkaistavissa. Alitajunnastani löytyi haitallisia uskomuksia, jotka sitten korjattiin. Suosittelen!"

-Nainen 50 v.


Stressinhallinta:

" Olin Sanna Ekin hoidettavana joulukuussa 2019 kolme kertaa viikon välein. Minulle tehtiin ensimmäisellä kerralla tilannekartoitus. Kartoituksessa selvitettiin sen hetkinen terveyden tilanteeni, mahdolliset allergiat ja samalla pohdittiin yhdessä hoitosuunnitelmaa.

Sannalla on aivan mahtavat tilat pitää vastaanottoa. Huone oli kotoisa ja rauhallinen. Hyvä turvallinen tila ja Sannan tapa keskustella asioista tekivät hoitokerroista miellyttäviä. Tuntui, että hän on aidosti kiinnostunut ja miettii parasta mahdollista hoitokeinoa asiakkaalle.

Minulla ei ollut ennakko-odotuksia. Tiedän suhtautuvani varsin ristiriitaisin tuntein hypnoosia kohtaan. Huomasin kuitenkin, että Sanna sai minut vakuuttuneeksi, ettei minulla ole mitään hätää.

Vaivuin yllättävän hyvin tilaan, jonka oletan olleen hypnoottinen. En ole aikaisemmin ollut tämmöisessä hoidossa, niin minulla ei ole vertailupohjaa. Muut äänet hävisivät. Kuulin ainoastaan Sannan puheen. Hoitokertojen jälkeen olen huomannut, että olen rauhallisempi ja en ehkä panikoi samalla tavalla, jos tilanteet muuttuvat ja aikataulut tai aikeet menevät mönkään."

-Nainen, 52 v.


Unettomuus:

" Olin kärsinyt unettomuudesta jo pitkään, tarkemmin sanottuna aamuyön valvomisesta oli tullut tapa. Kävin Sannan hoidoissa kolme kertaa, ja olen kuunnellut säännöllisesti nauhoitetta, minkä hän antoi. Nukun paljon paremmin, enkä enää pelkää aamuyön heräämistä, vaan nukahdan uudelleen. Opin rentouttamaan itseni."

-Mies, 47 v.


Painonhallinta:

" Sanna on sydämellinen, rauhallinen ja luottamusta herättävä henkilö! Tuntuu luontevalta ja hyvältä toimia hänen ohjeidensa mukaan. Hän kertoo mitä hän tekee, mistä puhuu, jonka jälkeen rentoutuminen on helppoa. En ollut koskaan käynyt minkäänlaisessa terapiassa, ja olen kokenut tämän hyvin positiivisena ja kannustavana asiana!
Sanna etenee rauhallisesti. Tuntuu siltä, että hän tarkoittaa kaikkea sitä mitä sanoo ja hän puhuu juuri minulle! Sanna huolehtii, etten nukahda tai ettei rentoutuminen ole liian syvää. Olen hidas hengittäjä, myöhästyn yleensä kaikissa rentoutuksissa juuri niissä pitkissä hengityksissä, tässäkin Sanna huolehtii, että ehdin viedä hengitykseni loppuun asti, kiitos siitä!
Hypnoterapia on hieno tapa käsitellä vaikeita tai ikäviäkin asioita.

Sannalla on ihana tila, joka tuntuu siltä, kuin se olisi tehty tätä asiaa varten. Mummon kammari, jossa huolet voi heittää pois, ja vain rentoutua! Kiitos ihanalle Sannalle! Olet luotettava ja todella ystävällinen! Teet sitä mitä sydämessäsi näet tehtäväksi ja sen todella huomaa!"

-Nainen 57 v.


" Käyntien alkuperäisenä tarkoituksena oli saada apua painonhallintaan. Jo parin käynnin jälkeen tuntui siltä, että pystyin tekemään parempia valintoja ruuan suhteen ja hillitsemään herkkujen ylenmääräistä syöntiä.

Suurin hyöty kuitenkin käynneistä oli se, että olen oppinut ajattelemaan itsestäni positiivisemmin ja ehkä olemaan myös armollisempi itselleni. Sinä riität- sanonta on jäänyt "elämään".

Käynnin jälkeen oli aina rentoutunt ja hyvä olo, rauhallinen ja turvallinen ilmapiiri sai tämän aikaan. Kiitos! "

-Nainen 44 v.


Kynsien pureskelu:

" Sanna Ek on valloittava hypnoosin antaja, hän tutustuu asiakkaaseen kokonaisvaltaisesti ja osaa ehdottaa erityyppisiä harjoitteita hypnoosin tarpeen huomioiden. Sekä lähi-että etäkontaktissa läsnäolon ja positiivisen kannustavan hengen aistii hyvin. Vastaanottotilana toimiva saunatorppa on mahtava tila rentoutua ja saada hypnoosia. Puhelimitse tapahtuva etähypnoosi on minun kohdalla toiminut hyvin, atk-taitoni ja -varusteet kun eivät ole ihan nykypäivän tasolla. Sanna Ek on innostunut työstään ja seuraa asiakkaan "tilaa". Lämmin suositus!"

-Asiakas 44 v."Asiakastyössä minua ilahduttaa suuresti huomata ihmisissä tapahtuvat oivallukset ja muutokset, joita he ovat tavoitelleet.

Usein asiakas saa enemmän kuin osaa toivoakaan.

Sisäinen puhe muuttuu myötätunnon ja ymmärryksen avulla kannustavaksi ja lempeäksi."

"Sinä olet tarpeeksi."

"You are enough."